TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Kookzender 24Kitchen moet afscheid nemen van één van haar televisie-koks. De extravagante Rudolf van Veen liet deze maand Van Liempt Live, een talkshow op de commerciele televisiezender RTL Z, doorschemeren dat hij niet meer te zien al zijn op 24Kitchen.

Van Veen, onder andere bekend van Rudolph's Bakery, is opgestapt vanwege een verschil in visie. Twee jaar terug werd 24Kitchen opgeslokt door Fox International Channels. Het format van de zender werd omgegooid en diverse medewerkers verlieten de zender.

Na vijf jaar wist Van Veen de zender, waar hij zelf aan de voet van stond, niet meer te herkennen en besloot dat het de hoogste tijd was om een andere uitdaging te zoeken. Deze uitdaging zal mogelijk het starten van een nieuwe kookzender of platform zijn.

Een andere mogelijkheid is om zijn bekendheid in Nederland in te zetten om een voet in de deur te zetten bij onze Oosterburen. Verschillende Nederlandse artiesten en andere bekende Nederlanders, zoals Jan Smit en Sylvie Meijs, genieten van veel populariteit in Duitsland.

Rudolph van Veen was voorheen jarenlang te zien in RTL Live, een talkshow gepresenteerd door Irene Moors en Carlo Boszhard. Aanvankelijk wilde de producers Van Veen vervangen nadat hij te bekend en populair was geworden om een nieuwe kok een kans te geven maar dit voorstel werd door Moors en Boszhard geblokkeerd.


Vorige artikel
Ook The Voice Kids valt nog steeds in go..
Volgende artikel
NOS aangeklaagd door drugsbaas vanwege g..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...