TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


The Voice of Holland is de afgelopen jaren steevast goed voor een groot deel van de kijkers. Hier zal voorlopig geen verandering in komen. Maar ook de spin-off, The Voice Kids, waarbij kinderen centraal staan, doet het goed. Sinds het nieuwe seizoen van start is gegaan, trekt The Voice Kids iedere aflevering steevast meer dan 2 miljoen kijkers.

The Voice Kids moet het dit seizoen overigens doen met een nieuwe cast. Het populaire zangduo Nick & Simon uit Volendam en Angela Groothuizen zijn ingewisseld voor Marco Borsato en Ali B. Ilse DeLange is gestopt als jurylid voor The Voice of Holland maar blijft aan als jurylid voor de kids.

The Voice Kids is volgens Stichting Kijkonderzoek ook in het seizoen van 2016 meerdere malen het best bekeken programma op primetime, de periode in de avond waar het meest televisie wordt gekeken. Andere populaire programma's op de vrijdagavond zijn Flikken Rotterdam, De Wereld Draait Door, Goede Tijden Slechte Tijden. en het NOS Achtuurjournaal.

De vorige editie van The Voice Kids werd gewonnen door Lucas. Het dertienjarige zangtalent werd begeleid door Nick & Simon. De finale van 2015 werd door 1,8 miljoen mensen bekeken.


Vorige artikel
Valerio International is terug
Volgende artikel
24Kitchen neemt afscheid van Rudolph van..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...