TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Maandag 14 maart om 22:00 start het nieuwe seizoen van Valerio International. Valerio Zeno bezoekt bekende en onbekende jonge Nederlanders in buitenland. Eén dingen hebben ze gemeen: ze zijn ontzettend succesvol in hun werk, en daarom wil Valerio alles over ze weten. Hoe wonen ze, waar werken ze, wat doen ze in hun vrije tijd, waar halen ze hun koffie? Hoe gaan ze bijvoorbeeld om met cultuurverschillen? Welke obstakels komen ze tegen op de weg naar succes?

Valerio duikt dit seizoen onder andere in de bijzondere levens van dj Hardwell en cosmetisch arts Jani van Loghem en vraagt ze de oren van het lijf. De wereldberoemde DJ beleeft een primeur: een soloconcert voor maar liefst 40.000 dance liefhebbers. Met Jani maakt Valerio kennis met de wereld van botox, fillers en andere cosmetische ingrepen.

Het maken van het programma zal geen straf geweest zijn voor presentator Zeno. Hij ontmoet de succesvolle Nederlanders over de hele wereld, maakt een roadtrip door het schitterende Banff National Park, ontdekt in New York de plaats waar de grootste sterren in de make-up gezet worden en ziet de meest indrukwekkende bouwprojecten in Dubai… De succesvolle presentator zou zelf deel kunnen nemen aan zijn programma!


Vorige artikel
De Mol is ontmaskerd
Volgende artikel
Ook The Voice Kids valt nog steeds in go..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...