TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Bijna drie miljoen mensen keken gisteren naar de live finale van Wie is de Mol? en daarmee stond het programma bovenaan de kijkcijferlijsten. In de finale stonden KRO-NCRV-presentator Klaas van Kruistum, 3FM-dj Annemieke Schollaardt en BNN-presentator Tim Hofman. Klaas bleek de mol, Tim won de pot en ging naar huis met 13.020 euro.

Vele fans, zelfbenoemde ‘molloten’ hadden Klaas al eerder aangewezen als de mol door de hints in het programma te bestuderen. Tijdens het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? saboteerde Klaas zo subtiel mogelijk verschillende opdrachten en probeerde daarmee het prijzengeld zo laag mogelijk te houden. Klaas is blij dat het programma er nu op zit: “Het was zo moeilijk om niks te zeggen!”

Tim en Annemieke wezen beiden Klaas aan als de Mol, en moesten daarom in een eindtest uitmaken wie de winnaar van het programma zou zijn. Tim beantwoordde de meeste vragen goed, en won daarmee het programma. De BNN-presentator is blij verrast. "Jij was een geduchte tegenstander, ik had het echt niet verwacht!” zegt hij tegen Annemieke. Dat vindt Annemieke op haar beurt ook van Tim. "Jij was zó gefocust", zegt ze sportief. "Chapeau!"


Vorige artikel
NOS ontkent het maken van afspraken met ..
Volgende artikel
Valerio International is terug

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...