TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


SBS komt vanaf april met een nieuw spelprogramma waarbij bekende Nederlanders centraal staan. Dit keer worden kijkers uitgenodigd een kijkje te nemen in hun woning. Maar niet alleen de kijkers thuis krijgen een blik achter de deur; ook de leden van het driekoppige panel in de studio kijken mee.

Het concept van “Met de deur in huis” is namelijk geleend van het programma “Through the Keyhole” dat op de Britse zender ITV te zien is. Tijdens iedere aflevering wordt er een bezoekje gepleegd bij een aantal bekende mensen thuis. Er wordt echter niet verklapt om wiens woning het gaat.

“Met de deur in huis” is dan ook een typisch spelprogramma. De taak is aan het panel, bestaande uit Maik de Boer, Patty Brard en Ruben van der Meer, om te gissen om wiens huis het gaat. Dit blijkt echter niet altijd even makkelijk te zijn. Schij kan namelijk bedriegen en regelmatig wordt er fout gegokt.

De presentatie van het programma is in handen van Kees Tol. De rondleiding door de huizen, het belangrijkste onderdeel van de show, wordt echter verzorgd door Tineke Schouten waardoor tijdens de bezichtigen de nodige komische commentaren worden gegeven.


Vorige artikel
Afscheid van Over Mijn Lijk
Volgende artikel
NOS ontkent het maken van afspraken met ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...