TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De 21-jarige GTST-actrice Robin Martens (in de serie bekend als Rikki de Jong) deelt topless foto’s van zichzelf op haar instagram. Een beetje verhullend zijn de foto’s echter nog wel; ze bedekt haar borsten op de ene foto met haar armen, op de andere foto bedekken haar lange lokken haar bovenlichaam grotendeels. Desondanks is het duidelijk dat de actrice zelfverzekerd is en niet schroomt om te pronken met haar lichaam.

Ook collega Dilan Yurdakul, in de soap bekend als Aysen Baydar, deelt sexy kiekjes op haar instagram. Daarbij is zelfs nog een derde GTST’er betrokken: Everon Jackson Hooi (Bing Mauricius). Everon heeft een eigen onderbroekenlijn en zag in zijn tegenspeelster een goed model. Dilan poseert in bikini verleidelijk naast een mannelijk model. Wie verder speurt op het instagramaccount van de actrice, vind ook een intieme foto van de collega’s samen.

Alsof al dat moois online nog niet genoeg is, is binnenkort Beau Schneider weer kort te zien in de televisieserie. Zijn alter ego Tim Loderus keert binnenkort terug naar Meerdijk na een afwezigheid van zes maanden. Maar niet voor lang; fans kunnen slechts drie weken van hem genieten. Daarna vertrekt hij, mogelijk voorgoed, uit het soapstadje.


Vorige artikel
College Tour opnames onderbroken na wegl..
Volgende artikel
Afscheid van Over Mijn Lijk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...