TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De jakhalzen van De Wereld Draait Door, Erik Dijkstra en Frank Evenblij, zijn weer terug op de buis met een nieuw programma. Bureau Vooroordeel volgt Bureau Marokko en Bureau Sport op. Dit keer gaat het tweetal op pad om te zien welke vooroordelen Nederlanders zoal hebben en waar deze vooroordelen vandaan komen.

Bureau Vooroordelen volgt hetzelfde concept als de vorige twee programma's met Dijkstra en Evenblij. In twaalf afleveringen zal het tweetal afreizen naar de twaalf provincies die Nederland rijk is om te peilen welke vooroordelen er heersen in de Nederlandse provinciën. Iedere aflevering komt er een andere provincie aanbod.

Dijkstra laat weten dat het programma niet alleen draait om het opsommen van de vooroordelen. Een cruciaal onderdeel van het programma is het ontkrachten van deze vooroordelen. De vooroordelen die aanbod komen zijn zeer verschillend van aard. Denk hierbij aan vooroordelen als “Polen kijken vaak de diep in het glaasje” en “Kleermaker zit bij de Turken in het bloed”.

Het nieuwe programma zal vanaf 17 februari te zien zijn op NPO2. De eerste provincie waar het duo naar toe zal reizen is de provincie Noord-Brabant. In de tweede aflevering zal Noord-Holland aan bod komen.


Vorige artikel
Televisieserie over O.J. Simpson komt na..
Volgende artikel
Dit jaar mogelijk geen Tour du Jour op RTL

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...