TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In de jaren '90 raakte men in de Verenigde Staten er niet over uitgesproken en was het jarenlang een hot item in het nieuws: de rechtszaak tegen O.J. Simpson. Twintig jaar na het feit smullen de Amerikanen nog steeds van het morbide verhaal. Er zijn dan ook talloze documentaires, series en andere programma's met dit thema.

De nieuwste vertelling over de spraakmakende rechtszaal zal vanaf 28 maart te zien zijn op de Nederlandse buis. Net5 gaat dan namelijk de TV-serie American Crime Story: The O.J. Simpson Trial uitzenden. De serie bestaat uit tien afleveringen waarin het verhaal van top tot teen werd uiteengezet over de moord op Nicole Simpson Brown, de ex-vrouw die door O.J. Simpson, en haar minnaar.

In de TV serie zul je diverse grote namen voorbij zien komen. Zo speelt John Travolta Robert Shapiro, de top advocaat die O.J. Simpson bijstond in het proces en hem aanvankelijk wist vrij te pleiten. Robert Kardashian, de vader van diva Kim Kardashian en tevens onderdeel van het high-profile advocaten team van O.J. Simpson, wordt gespeeld door Friends-ster David Schwimmer. De American football prof zelf wordt gespeeld door Cuba Gooding Jr. Het verhaal wordt verteld vanuithet oogpunt van de twee advocaten.


Vorige artikel
Tweede seizoen voor Net 5 survivalserie ..
Volgende artikel
Bureau Marokko en Bureau Sport krijgen e..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...