TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Eén van Nederlands meest prominente volkszangers, Gerard Joling, en TV-coryfee Irene Moors zullen vanaf de maand april samen te zien zijn in een nieuw programma van SBS. Het programma in kwestie, “De Vreemde Eend”, zal iedere zaterdag avond bij de televisie zender te zien zijn.

Het concept van de “De Vreemde Eend” is tamelijk eenvoudig. Iedere aflevering worden er twee teams samengesteld uit diverse Bekende Nederlanders. Deze BN'ers worden voorgesteld aan een reeks personen. Aanvankelijk vallen geen van deze personen op. Toch heeft één van deze mensen een heel bijzonder talent of een unieke eigenschap. De klus aan de Bekende Nederlanders om te bepalen wie van de op het eerste gezicht grijze muizen de vreemde eend in de bijt blijkt te zijn.

Het programma is een Nederlandse poort van het Britse televisie programma Odd One In. Het programma van ITV bleek in Groot-Brittannië zo'n groot succes te zijn dat het inmiddels ook in onder andere Duitsland, Italië, Spanje en Brazilië te zien.

“De Vreemde Eend” is het eerste SBS-programma onder de presentatie van Irene Moors. Moors werd in de jaren '90 beroemd met het kinderprogramma Telekids en scoorde ook altijd hoge kijkcijfers met RTL4 programma Life & Cooking. Beide programma's presenteerde zij samen met Carlo Boszhard.


Vorige artikel
TMG en televisiester Wendy de Graaf slaa..
Volgende artikel
Tweede seizoen voor Net 5 survivalserie ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...