TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


TV-presentatrice Wendy de Graaf is inmiddels meer dan een decennium op de beeldbuis en is vooral bekend van programma's als Hart van Nederland en haar typetjes zoals Ushi van Dijk. De 45-jarige showbizz ster is tevens een van de meest geliefde Bekende Nederlands op televisie. Daarom gaan de TMG, de Telegraaf Media Groep, en Wendy van Dijk samenwerken voor het uitbrengen van onder andere een tijdschrift.

Momenteel heeft Wendy van Dijk al een eigen tijdschrift met de titel “Wendy”. Dit tijdschrift verschijnt nu vier keer per jaar en wordt gedrukt in samenwerking met Wind Publishing. De oplage van “Wendy” zal onder de pers van de TMG zes keer per jaar verschijnen. Bovendien zal er ook een tweede tijdschrift verschijnen met de titel “Wendy Gezond”. De focus van dit tijdschrift komt, zoals de naam van het blad al aangeeft, te liggen op het thema gezondheid.

Wendy van Dijk zal dezelfde warme persoonlijkheid uitdragen waarmee zij de harten van Nederlandse TV-kijkers heeft veroverd. De nadruk van de producten die in samenwerking met de TMG worden uitgebracht komt te liggen op het thema “geluk”. Naast de twee tijdschriften zal ook verder worden gegaan met de eigen website, “Wendy Online”.

Liefhebbers van het tijdschrift “Wendy”, waarvan het eerste exemplaar onder de TMG in maart verschijnt, zullen zich echter geen zorgen hoeven te maken dat de inhoud sterk al veranderen. De hoofdredacteur en artdirector van het tijdschrift, Robert Heukels en Anneke Krul, zullen aanblijven.


Vorige artikel
Gordon belooft in zijn nieuwe show aardi..
Volgende artikel
Irene Moors en Gerard Joling samen te zi..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...