TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zanger en TV-presentator Gordon is inmiddels een begrip geworden in Nederland. De blonde showbizz man heeft zich echter de laatste jaren steeds vaker van zijn minder goede kant laten zien. Met name zijn harde reacties als jurylid van de talentenjachtshow Holland's Got Talent hebben zijn sporen achtergelaten. Na een reeks flauwe grappen tegen een Aziatische kandidaat had Nederland even genoeg van Gordon.

De voormalig Topper krijgt echter een nieuwe kans met het nieuwe televisieprogramma “It Takes Too”. Samen met zijn voormalige Holland's Got Talent collega Chantal Janzen gaat Gordon Bekende Nederlanders oordelen op hun zangtalent. De BN'ers in kwestie zijn uiteraard niet beroemd om hun zangkwaliteiten waardoor het televisieprogramma zowel verrassende, beschamende en lachwekkende momenten zal opleveren.

De deelnemers hoeven zich echter geen zorgen te maken dat zij genadeloos afgeslacht zullen worden door de zanger met de blonde krullen. Gordon heeft tegenover het praatprogramma RTL Boulevard aangegeven dat hij zich milder zal opstellen. Toch zal Gordon zijn mond niet geheel snoeren. Als het naar zijn mening helemaal niets is, zal hij dit wel, op een subtiele manier, kenbaar maken.

“It Takes Two” zal vanaf 12 maart te zien zijn op RTL 4. Gordon zal de deelnemers backstage opvangen en is dus ook geen jurylid. De deelnemers zullen op hun zangkwaliteiten beoordeeld worden door Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.


Vorige artikel
Gunstige vooruitzichten voor Nederlandse..
Volgende artikel
TMG en televisiester Wendy de Graaf slaa..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...