TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Weet jij nog wat er allemaal heeft plaatsgevonden tussen 2000 en 2010? Als je toch even achter je oren moet krabbelen, dan zorgt het nieuwe RTL programma Back To the Zeroes ervoor dat je weer helemaal bij bent.

Back To the Zeroes blikt binnen tien afleveringen terug naar het verleden. Iedere aflevering komt een ander jaar aan bod. Lieke van Lexmond, John Williams en Peter van der Vorst bespreken de belangrijkste gebeurtenissen van dat jaar en kijken terug welke beroemdheden, films en muzikanten op dat moment populair waren.

Het programma speelt zich echter niet geheel in het verleden af. De TV-sterren gaan ook langs bij prominente personen van toen om bij te praten of bezoeken een locatie welke in het verleden een belangrijke rol heeft gespeeld of waar iets indrukwekkends is gebeurd.

In de eerste aflevering stond de periode 2000 - 2001 centraal. Onderwerpen als de cafébrand in Volendam, de opkomst van Jody Bernal, de aanslagen van 9/11, de vuurwerkramp in Enschede, de verloving van Willem-Alexander en Maxima en de Olympische Spelen in Sydney kwamen aan bod. De uitzending trok 785.000 kijkers.


Vorige artikel
Paul de Leeuw ontvangt TV-Beelden oeuvre..
Volgende artikel
Gunstige vooruitzichten voor Nederlandse..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...