TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Hij is al meer dan dertig jaar op TV. Het is dan ook geen wonder dat het dit jaar bij de jury van TV-Beelden de keuze voor de Beeld en Geluid Oeuvre Award is gevallen voor TV-presentator, muzikant en komiek Paul de Leeuw.

De Beeld en Geluid Oeuvre Award is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan personen in de Nederlandse TV-wereld die een bijzondere rol van betekenis hebben of hebben gehad. Paul de Leeuw vermaakt Nederland al vanaf 1982 met zijn liedjes, TV-programma's, comedy shows en toneelstukken. Daarnaast heeft Paul de Leeuw ook een grote hand gehad in het bedenken van andere TV-programma's.

Op 7 maart zal de prijs officieel worden uitgereikt aan Paul de Leeuw. De presentator zal tevens een plekje krijgen in de TV-Beelden Wall of Fame in de categorie Beeld en Geluid. De goedlachse TV-persoonlijkheid zal daarmee in het gezelschap komen van andere sterren als John de Mol, Koos Postema, André van Duin en Ria Bremer.

Dinsdag 9 februari zal bekend worden gemaakt wie genomineerd zijn in de andere categorieën. Ondertussen kan Paul de Leeuw gaan bepalen waar hij zijn nieuwe trofee gaat plaatsen aangezien het zeker niet de eerste prijs die hij in de wacht heeft gesleept in zijn carrière.


Vorige artikel
NOS komt met nieuwe format voor regional..
Volgende artikel
Terugkijken naar het afgelopen decennium..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...