TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Voor wie altijd genoten heeft van het programma ‘Praatjesmakers’, is er binnenkort een nieuw programma met kinderen in de hoofdrol te zien. Vanaf 5 februari is ‘Bijdehandjes’ elke vrijdag te zien bij SBS6 om 22:00. De jonge deelnemers krijgen duivelse dilemma’s voorgeschoteld, worden aan de leugendetector gezet en beantwoorden pittige levensvragen tijdens de show.

“U bent zelf eigenlijk ook nog een kind,” zegt één van de deelnemers tegen presentator Jeroen van Koningsbrugge. Daar kan de presentator in meegaan; tijdens de opnames voelde Jeroen zich ook weer kind. De ex-lama zet de kinderen op een voetstuk en lokt ontwapenende reacties uit. De kinderen geven schattige, eerlijke en soms brutale antwoorden.

Jeroen geniet zichtbaar: “De kinderen laten hun fantasieën de vrije loop. In de wereld van onze bijdehandjes is echt alles mogelijk.” Verliefd zijn, verkering, de dood, wereldnieuws… Allerlei onderwerpen komen aan bod tijdens de gesprekken. “Iedereen is ooit kind geweest, dus iedereen kan zich erin herkennen,” zegt de presentator.


Vorige artikel
Nieuwe kansen voor Lelijke Eendjes
Volgende artikel
NOS komt met nieuwe format voor regional..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...