TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ben je dol op reality shows en ben je na Big Brother, de Bus, Temptation Island en Utopia op zoek naar iets nieuws? Tune dan in op RTL 5. De Nederlandse TV-zender komt namelijk nu met "The Raft", een survivalshow waar de spelregels behoorlijk heftig zijn.

Het concept van The Raft is behoorlijk anders dan de andere survival gerelateerde reality show welke momenteel op TV te zien is, Expeditie Robinson. In plaats dat de deelnemers lekker op een eiland kunnen chillen, zitten zij op een vlot met slechts een oppervlakte van twee vierkante meter.

De uitdaging duurt in totaal vijf dagen en er doen vier deelnemers tegelijk aan het spel mee. De vlot dobbert rond op de Caraïbische zee en het is de bedoeling dat de deelnemers met minimale gereedschap tot hun beschikking weer aan land komen.

De vier deelnemers zijn onbekenden van elkaar en moeten met elkaar samenwerken om de uitdaging te kunnen trotseren. De deelnemers zijn geen doorgewinterde avonturiers maar gewone mensen die ieder weer een eigen verhaal hebben.

"The Raft" zal vanaf 17 maart te zien zij op RTL 5. Het concept is een Nederlandse vertolking van een programma van National Geographic met dezelfde naam.


Vorige artikel
RTL Late Night presentator Humberto Tan ..
Volgende artikel
Nieuwe kansen voor Lelijke Eendjes

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...