TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Deze week werd door Broadcast Magazine voor de 25e keer sinds de introductie de felbegeerde titel “Omroepman van het Jaar” uitgereikt. De prijs ging dit jaar naar Humberto Tan, een vertrouwd gezicht welke al jaren op de Nederlandse televisie te zien is.

Humberto Tan werd in de jaren '90 het boegbeeld van het nieuwsbulletin Studio Sport. In 2005 stapte Tan over naar Talpa, de geflopte TV zender van John de Mol, en is sinds 2007 werkzaam voor RTL Nederland.

Tan is momenteel te zien op de Nederlandse TV met het populaire programma RTL Late Night. Broadcast Magazine sprak lovende woorden over de persoonlijkheid van Tan en de groei die de presentator heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Tan voegde op diverse momenten in het afgelopen jaar een belangrijke bijdragen toe aan de discussies, zoals bij het heftige Zwarte Piet-debat.

Tan zelf was erg verrast toen hij vernam dat hij uitgeroepen was tot Omroepman van het Jaar 2015. De presentator hield zich zelf niet zo bezig met de award en schatte zijn kansen niet hoog in. Tn werd in 2014 gekozen als Beste Presentator bij De TV Beelden en won datzelfde jaar de Zilveren Televizier-Ster Man.


Vorige artikel
Prem live op radio terechtgewezen door b..
Volgende artikel
Binnenkort nieuwe survivalshow op RTL 5

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...