TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Tijdens de nachtuitzending van Powned heeft omroepbaas Dominique Weesie zijn presentator Prem Radhakishun bekritiseerd. Niet geheel zonder reden; Prem ging tekeer tegen ‘belastinggeldparasiteiten’, zoals hij de omroepen noemt. Zelfvernietiging, de luistercijfers terugbrengen naar nul: dat was het doel van zijn uitzending volgens Prem.

Hoewel de omroepbaas Prem de vrije hand had gegeven voor de uitzending, ging het Weesie blijkbaar toch te ver. “Dag baas, je belde, was er wat?” vraagt Prem als Weesie live in de uitzending belt. “Dit was wel heel slecht” zegt de omroepbaas verbijsterd. Prem lijkt tijdens de uitzending niet erg onder de indruk van hetgeen de baas van Radio 1 te melden heeft.

De vraag rijst nu of er echt gedonder is tussen Dominique Weesie en Prem Radhakishun. Is het niet allemaal een publiciteitsstunt en hebben de twee van tevoren afgesproken hoe ver Prem zou gaan in de uitzending? Powned kan de publiciteit goed gebruiken. Om definitief te worden toegelaten tot het omroepbestel moet Powned in 2020 beschikken over 150.000 leden. Twee jaar geleden was het ledenaantal al gedaald tot onder de kritische grens van 50.000.


Vorige artikel
Opnieuw kans om miljonair te worden met ..
Volgende artikel
RTL Late Night presentator Humberto Tan ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...