TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Televisiepresentator Robert ten Brink heeft al vele kandidaten de kans gegeven om zich tot de prestigieuze lijst van Nederlandse miljonairs te voegen. Een aantal jaar geleden was het mogelijk via Weekend Miljonairs en dit jaar is het mogelijk dankzij een terugkeer van de TV show BankGiro Loterij The Big Picture.

Het concept van BankGiro Loterij The Big Picture komt aardig overeen met vergelijkbare miljoenenshows. De kandidaat moet twaalf vragen op een rij voorzien van het juiste antwoord. Iedere vraag is voorzien van een enorme foto met betrekking op het onderwerp van de vraag. Bij ieder goed antwoord schuift de kandidaat een trede omhoog met een miljoen euro als uiteindelijke hoofdprijs.

Er worden vragen gesteld uit de meest uiteenlopende categorieen. Uiteraard worden de vragen steeds lastiger. De kandidaat heeft daarom ook drie keer de mogelijkheid om een vraag over te slaan. Dit kost de deelnemer echter iedere keer 25% van het prijzengeld. Om dus een miljonair te worden, zal de kandidaat geen gebruik mogen maken van hulplijnen.

Kandidaten kunnen thuis meespelen met de Big Picture App. De prijzenpot is met 15.000 euro minder indrukwekkend maar nog steeds interessant. Iedere keer dat een deelnemer gebruik maakt van de mogelijkheid een antwoord te kopen van zijn of haar prijzengeld, maken deelnemers van de Big Picture App kans op 15.000 euro.

Het derde seizoen van de gesponsorde spelshow gaat van start vanaf 31 januari.


Vorige artikel
"Wie Is de Mol?" blijft een kijkcijferka..
Volgende artikel
Prem live op radio terechtgewezen door b..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...