TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het concept “Wie is de Mol?” blijft na bijna twintig jaar nog steeds een hit bij het publiek. Het AVRO-TROS programma werd afgelopen zaterdag voor het eerst niet uitgezonden op een donderdag. De cijfers van Stichting KijkOnderzoek toont aan dat deze verschuiving een positief effect heeft gehad op de kijkcijfers.

Het televisieprogramma was het best scorende programma van de zaterdag met bijna 2 miljoen kijkers en wist populaire programma's als Studio Sport, All You Need is Love en Weet ik Veel onder zicht te houden. De week daarvoor wist “Wie is de Mol?” zelfs 2,7 miljoen kijkers te strikken.

“Wie is de Mol?” is een productie van het Belgische Woestijnvis. Het eerste seizoen werd uitgezonden in 1999. Sinds 2005 wordt het spel niet meer gespeeld met willekeurige vrijwilligers maar bekende Nederlanders. In 2013 wist “Wie is de Mol?” nog de Gouden Televizier-ring in de wacht te slepen. Het format wordt ondertussen in meer dan vijftig landen gebruikt.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van “Wie is de Mol?” werd uitgezonden op 2 januari en trok ook al direct 2,1 miljoen kijkers. Daarmee is Nederland duidelijk nog niet uitgekeken op het idee waarbij een groep mensen samen werken naar een doel waarbij één persoon, de Mol, de inspanningen van het team probeert te saboteren. De uitdaging voor de kijkers is het ontmaskeren van de Mol.


Vorige artikel
The Voice sleept nogmaals de prestigieuz..
Volgende artikel
Opnieuw kans om miljonair te worden met ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...