TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De TV zenders van John de Mol (Talpa, Euro 7) mogen wellicht uitgelopen zijn tot een fiasco, de TV programma's van het productiehuis zijn over het algemeen zeer succesvol. Een van de hitformules is The Voice. De talentenjacht blijft populair bij kijkers en heeft opnieuw een prijs gewonnen.

Dit keer heeft The Voice voor het tweede maal de Producers Guild Award in de wacht gesleept. Het Nederlandse concept won de prijs voor het best geproduceerde TV programma, schrijft Variety, een Amerikaans film magazine. Daarmee liet het programma van Endemol programma's als Dancing with the Stars, Top Chef, The Amazing Race en Project Runway achter zich.

De Producers Guild Awards is een prijsuitreiking die zowel prijzen uitdeelt aan films als TV programma's. De PGA worden gezien als een belangrijke voorproef op de Oscars. Films die tijdens de Producers Guild Awards in de schijnwerpers staan, maken ook een grote kans op een Oscar.

Het eerste seizoen van The Voice in Nederland, 2010 - 2011, werd gewonnen door Ben Saunders. Inmiddels is het populaire format overgenomen door meer dan 150 landen. Bovendien is er ook een spin-off, The Voice Kids, waar kinderen hun gooi naar een platencontract kunnen doen.


Vorige artikel
Lelijke Eendjes in de spotlights met Lie..
Volgende artikel
"Wie Is de Mol?" blijft een kijkcijferka..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...