TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vaak wordt gezegd dat “Succes een keuze is”. Toch helpen de juiste genen een hoop met het bereiken van succes. Wetenschap heeft aangetoond dat mensen die door de maatschappij als knap worden beschouwd betere carrière perspectieven hebben en ook sneller een vriend of vriendin vinden.

Lang niet iedereen heeft echter het geluk om met de juiste DNA-code combinatie geboren te worden. Bovendien zijn er een kleine groep mensen die het bovengemiddeld slecht getroffen hebben. Lieke van Lexmond gaat het in het nieuwe RTL 5 programma “Lelijke Eendjes” het gesprek aan met deze mensen.

Een grote neus, flinke wallen onder de ogen, flaporen of een hazenlip. Het zijn allen uiterlijke kenmerken waar je mee geboren wordt en een deel worden van je identiteit. In het geval van de deelnemers aan het programma, werd hun lichamelijke afwijking zelfs een overheersend onderdeel van het defect.

Het programma is echter niet alleen een documentaire waarin mensen hun verhaal doen. Er wordt ook een oplossing aangeboden. Een team van plastische chirurgen staat klaar om van de “lelijke eendjes” een zwaan te maken. Iedere aflevering komen twee deelnemers aan het woord. De eerste aflevering is te zien op donderdag 4 februari op RTL 5.


Vorige artikel
Andere Tijden: spelshows sjoemelden
Volgende artikel
The Voice sleept nogmaals de prestigieuz..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...