TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na acht jaar stilte rondom het programma, is Idols begonnen aan een comeback. Afgelopen weekend vonden de eerste opnames voor het vijfde seizoen van Idols plaats. Wanneer de eerste uitzending precies plaatsvindt, wordt deze week bekend gemaakt in RTL Boulevard. Wel is bekend dat de eerste kandidaten zichzelf in de lente op televisie terug kunnen zien.

Idols 5 zal worden uitgezonden op RTL 5. Dit in tegenstelling tot de eerdere seizoenen, die op RTL4 te zien waren. Martijn Krabbé, Eva Simons, Jamai Loman en Roland Molenbeek nemen plaats in de jury en het programma wordt gepresenteerd door Lieke van Lexmond en Ruben Nicolaï.

Idols is niet het enige programma waarin gezocht wordt naar het nieuwe zangtalent van Nederland; ook in The Voice, X Factor en andere talentenshows staan nachtegaaltjes voor een jury. Het grote verschil is dat in Idols iederéén auditie kan doen om het nieuwe idool van Nederland te worden. Dit zorgt voor lange rijen bij de inschrijvingen en leuke verrassingen op tv. In de eerdere seizoenen werden Jamai Loman, Boris Titulaer, Raffaëla Paton en Nikki Kerkhof door het publiek tot ‘Idol’ gekozen.


Vorige artikel
Beestachtig spannende serie SBS6
Volgende artikel
Manuel Venderbos knock-out voor programma

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...