TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Acht bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan om te titel Maestro te verdienen. Als onervaren dirigenten krijgen ze de opdracht HET symfonieorkest te dirigeren. De deelnemers brengen verschillende klassieke en populaire stukken zo goed mogelijk ten gehore. Een vakjury beoordeelt de kandidaten.

Onder anderen zanger René Froger, acteur Ferry Doedens en paralympisch atlete Marlou van Rhijn zullen proberen het dirigeren onder de knie te krijgen in dit derde seizoen van het programma. Beiden hopen het stokje over te kunnen nemen van Spike, die in 2014 won. Het eerste seizoen werd gewonnen door Lenette van Dongen.

De opnames van het programma, dat opnieuw gepresenteerd wordt door Frits Sissing, zijn bij te wonen en vinden plaats op 11, 13, 24, 26 en 30 januari, en 13 en 22 februari. Kaarten zijn nog te bestellen via de website van de Philharmonie in Haarlem. AVROTROS zendt Maestro vanaf zondag 17 januari uit op NPO 1. Na acht weken zal duidelijk worden wie zich Maestro 2016 mag noemen.


Vorige artikel
Castwisseling GTST nog niet klaar
Volgende artikel
Beestachtig spannende serie SBS6

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...