TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De trouwe kijkers van Nederlands best bekeken soap worden nog langer getrakteerd op ontmoetingen met oude bekenden en nieuwe gezichten. De GTST-app onthult dat Remco, de verloren zoon van Jef Alberts (Bartho Braat), onderweg is naar Meerdijk. Remco Alberts (Bennie den Haan) vraagt in een videochat met zijn vader hoe het gaat met Janine Elschot (Caroline de Bruijn), maar Jef is nog niet op de hoogte van het laatste nieuws: Janine heeft een prille affaire met Rik de Jong (Ferri Somogyi), die sinds kort weer op vrije voeten is en nog net de geboorte van zijn tweede kleinkind kon meemaken…

Naast Remco en Rik, zijn ook Sam en Job sinds kort te zien in de soapserie. Sam Dekker (Stijn Fransen) is de sportieve dochter van Linda. Job de Jong (Jord Knotter) is de zoon van Rik de Jong. Jobs personage was in 2001 en 2002 ook te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

Helaas moeten soapfans ook opnieuw afscheid nemen. Lucas Sanders (Ferry Doedens) vertrok op 31 december met nieuwe liefde Pelle naar Hawaï. Jef Alberts maakt zich klaar voor zijn verhuizing naar Frankrijk. Gaat broer Robert (Wilbert Gieske) met Jef mee, of is hij nog niet klaar in Meerdijk?


Vorige artikel
Goede start voor Wie is de Mol
Volgende artikel
Opnames Maestro 2016 gestart

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...