TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In het zesde seizoen van Over Mijn Lijk volgt Valerio Zeno vijf ongeneeslijk zieke jongeren. Het is één van de zwaarste programma’s die te zien zijn op tv, omdat de hoofdpersonen niet lang meer te leven hebben. Maar tegelijk kennen de uitzendingen ook veel mooie momenten. Valerio noemt de show leerzaam en verrijkend; door het programma kan open over de dood worden gepraat, zonder dat het te beladen wordt.

In dit seizoen volgen we Eveline die, na haar diagnose baarmoederhalskanker, besluit te genieten en de wereld over te reizen. Ariejanne kreeg dezelfde diagnose en brengt zoveel mogelijk tijd door met haar kinderen. Matthijs kan door botkanker zelf zijn passie (voetballen) niet meer uitoefenen, maar laat zich niet uit het veld slaan en traint nu de jeugd. Chelsea blijft een feestbeest, ondanks dat haar lichaam steeds verder uitvalt door de ziekte PSMA. Edgar brengt tijd door met zijn vrienden en broers nadat de dokters hem verteld hebben dat hij binnen een jaar zal overlijden aan longkanker.

Presentator Valerio heeft het stokje overgenomen van Patrick Lodiers en Yvon Jaspers. Beiden hebben onvergetelijke momenten meegemaakt met de hoofdpersonen in voorgaande seizoenen. De show wordt opgenomen in een klein team, waardoor de programmamakers een hechte band ontwikkelen met de hoofdpersonen.

Over Mijn Lijk is elke donderdag te zien om 22:15 bij BNN op NPO1.


Vorige artikel
Arie Boomsma gaat naar Net5
Volgende artikel
Goede start voor Wie is de Mol

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...