TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


The Battles van The Voice of Holland zijn uitgevochten. Het is bijna duidelijk welke kandidaten dit seizoen nog kans maken op de felbegeerde titel. Maar eerst volgt er nog een laatste ronde voor de liveshows. Deze ronde is nieuw en is de meest wrede ronde tot nu toe.

Tijdens deze laatste ronde stellen de coaches Sanne, Anouk, Marco en Ali B. hun definitieve team samen. Zij moeten hiervoor nog afscheid nemen van drie talenten. Want er is alleen plek voor de top tijdens de allesbeslissende liveshows. De coaches nemen dit seizoen voor het eerst een ongelijk aantal talenten mee naar de liveshows. Zo mogen Marco en Sanne elke drie talenten meenemen, Anouk slechts twee en Ali B. maar liefst vier.

Naar aanleiding van het optreden worden de talenten door hun coach gerankt op stoelen. De ranking mag aangepast worden door middel van challenges. De talenten die op de stoelen mogen blijven zitten, gaan mee naar de liveshows.

De Knockouts van The Voice of Holland worden uitgezonden op vrijdag 20 en vrijdag 27 november op RRTL4 om 20.30 uur. In de eerste aflevering strijden de talenten van Marco en Sanne en in deze twee aflevering strijden de teams van Anouk en Ali B.


Vorige artikel
Kiesdrempel bij Gouden Televizier-Ring
Volgende artikel
Arie Boomsma gaat naar Net5

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...