TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Humor, sketches en veel interactie. Daar gaat het om in DINO, de nieuwe personality show van Jandino Asporaat. Jandino gaat maar door met het presenteren van grote shows. Met zijn nieuwste show pakt hij dan ook meteen weer groots uit.

De show is een late night show waarin bekende en onbekende gasten langskomen en door Jandino aan de tand gevoeld worden. Tijdens de show is er veel interactie met het publiek en probeert Jandino in de rubriek 'Dino Doet Duitse Dingen' indruk te maken op onze Oosterburen. Ook Jandino's alterego Judeska is natuurlijk van de partij evenals Dr Dino die op humoristische wijze al je problemen oplost. De show wordt muzikaal omlijst door het 16-koppige Re:Freshed Orchestra.

De show staat garant voor humor, veel interactie met het publiek en al het andere wat je van Jandino Asporaat verwacht. Het nieuwe programma zal zes weken lang elke donderdag om 21.55 uur te zien zijn. De eerste aflevering is op donderdag 12 november en het programma wordt uitgezonden door RTL5.


Vorige artikel
Het Sinterklaasjournaal dit jaar met Fre..
Volgende artikel
Heel Holland Bakt komt met kersteditie

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...