TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het realityprogramma Utopia gaat ook dit televisieseizoen door en zal daarom ook in 2016 nog te zien zijn. De opzet van het SBS-programma zal in het komende seizoen niet gewijzigd worden. Dat maakte de zender deze week bekend.

Het programma Utopia startte op 31 december 2013 en draait inmiddels al weer bijna 2 jaar. Het programma biedt met een gemiddeld kijkersaantal van 700.000 een stabiele basis aan SBS6.

Het programma begon als een sociaal experiment. Vijftien deelnemers begonnen met een loods en een stuk land en moesten hier een nieuwe samenleving zien op te bouwen. Ze hadden hiervoor maar een beperkt aantal middelen. Ze hadden slechts een klein beetje geld en moesten de rest zelf zien te regelen. Volgens programmadirecteur bij SBS Peter Lubbers is het experiment zeker nog niet ten einde en kan het programma inhoudelijk nog wel even door.

Utopia geeft voldoende mogelijkheden voor 2016 en gaat dus nog even door. De kijkers kunnen voorlopig dus blijven genieten van het wel en wee van de bewoners.


Vorige artikel
Over de streep krijgt vervolg bij RTL4
Volgende artikel
Het Sinterklaasjournaal dit jaar met Fre..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...