TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Chantal Janzen gaat vanaf het einde van deze maand weer op het logeerbed van bekende Nederlanders slapen. Voor het tweede seizoen van haar programma Chantal blijft slapen gaat de presentatrice onder andere slapen bij Timor Steffens, Herman den Blijker, Bridget Maasland, Roy Donders, Johnny de Mol, Simone Kleinsma, Beau van Erven Dorens, DJ Hardwell en Kees Tol.

Chantal pakt haar logeerspullen in haar roze koffertje en staat hiermee bij de BN'ers voor de deur. Zij draait een hele dag en nacht mee in hun leven, het huishouden en hun werk. Dit seizoen vliegt ze met DJ Hardwell naar Istanbul, past de huispakken bij Roy Donders en hoort haar ex Johnny de Mol helemaal uit. Bij Kees Tol maakt ze kennis met het echte Volendam en bij Beau van Erven Dorens past ze ineens op vier kinderen. Ze infiltreert volledig in het privé-leven van onze sterren.

Vorig seizoen moest Chantal Janzen nog erg wennen aan het logeren. Maar dit seizoen voelt ze zich een stuk beter op haar gemak en dat is te merken. Chantal blijft slapen is vanaf donderdag 29 oktober wekelijks te zien bij RTL4 om 20.30 uur.


Vorige artikel
Max Verstappen in RTL Late Night
Volgende artikel
Bekendheid soms lastig voor Streetlab

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...