TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Dit jaar rijdt er een nieuw Nederlands talent mee in de Formule 1. Max Verstappen maakte aan het begin van dit seizoen zijn debuut in de koningsklasse van de autosport. Voor het eerste sinds dit debuut zal Max bij een Nederlandse talkshow aanschuiven. De coureur is net 18 jaar oud geworden en zit woensdag 14 oktober bij RTL Late Night.

Afgelopen weekend reed hij de Grand Prix van Rusland op het circuit van Sochi. Max vertelt over zijn carriere in de Formule 1. Hij vertelt over hoe hij met de druk omgaat en over zijn mentale kracht. Veel mensen spreken over hem en superlatieven schieten vaak te kort als men het over de prestaties van deze jonge sportman heeft. Humberto Tan praat ook met Max over zijn toekomstplannen.

Max Verstappen is volgens presentator Humberto Tan op dit moment een van de meeste gewilde sporters. Hij vindt het dan ook een eer dat hij de coureur aan zijn tafel mag verwelkomen. Humberto bewondert hem om zijn sterke karakter. Volgens velen zou hij te jong en onervaren zijn om in de Formule 1 te kunnen rijden. Maar hij heeft al meerdere WK punten binnengesleept en verschillende keren karakter getoond.

Max was in 2013 samen met zijn vader Jos Verstappen ook al te gast bij RTL Late Night. Toen voorspelde Jos dat Max op zijn 19e of 20e in de Formule 1 zou gaan rijden. Nu is het de jongste coureur ooit in de koningsklasse.

RTL Late Night is elke avond om 22.30 uur te zien bij RTL4. Op woensdag 14 oktober is Max Verstappen te gast.


Vorige artikel
Irene trots op Carlo's TV Café
Volgende artikel
Chantal blijft weer slapen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...