TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Afgelopen zondagavond was Carlo Boszhard voor het eerst alleen op RTL4 te zien met zijn nieuwe programma Carlo's TV Café. Vijftien jaar lang presenteerde Carlo samen met zijn collega Irene Moors het programma op de zondagnamiddag, maar nu moest hij het helemaal alleen doen. De eerste uitzending trok ruim 680.000 kijkers en dat is een goed begin!

Carlo Boszhard is blij met de kijkcijfers en hoopt nog verder te groeien. Het is blij met het programma zoals het er nu staat en wil er aan blijven bouwen en schaven om het nog beter te maken. Voor hem was de reactie van zijn collega Irene Moors belangrijk. Het was dan ook goed om te horen dat zij erg trots was. Carlo vond deze 'recensie' helemaal geweldig.

Naast de opgetogenheid over de reactie van Irene was Carlo ook opgetogen over de reacties die hij naar aanleiding van Carlo's TV Café kreeg. In het programma voerde hij een onderdeel samen met zijn moeder uit. Iedereen had het hierover. Carlo's moeder zat dan ook zo trots als een pauw thuis op de stoel toen hij bij haar kwam.

Carlo's TV Café is wekelijks op zondag om 18.10 uur bij RTL4 te zien.


Vorige artikel
Regionieuws in NOS Journaal
Volgende artikel
Max Verstappen in RTL Late Night

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...