TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zeesterren, de nieuwe variant van RTL op Sterrenslag, zal gepresenteerd gaan worden door Irene Moors. Eerder werd bekend dat Beau van Erven Dorens het programma zou gaan presenteren, maar hij kan niet. Dit maakte Irene Moors deze week bekend bij RTL Boulevard.

In het programma Zeesterren gaan de bekende Nederlanders Rintje Ritsma, Toprak Yalciner, Josje Huisman, Everon Jackson Hooi, Danny de Munk, Goedele Liekens, Anouk Smulders, Dirk Zeelenberg, Barbara Barend en Victor Reinier spellen en opdrachten doen. Zo gaan zij onder meer jetskiën en flyboarden. De spellen testen de sterren op hun tactiek, samenwerking en uithoudingsvermogen.

Gerard Joling en Jamai Loman zijn de teamcaptains die de strijd met elkaar aan gaan. Om alles in goede banen te leiden, zullen Mari van de Ven en Maik de Boer scheidsrechter zijn. Het belooft een prachtig programma te worden. Irene Moors heeft er dan ook veel zin en zegt al in Turkije te zijn voor de opnames. Volgens haar paste het programma vaktechnisch niet bij Beau van Erven Dorens.

Zeesterren zal in 2016 op RTL4 te zien zijn en is verdeeld over vier afleveringen.


Vorige artikel
Verrassende kandidaten voor de Grote Bij..
Volgende artikel
Regionieuws in NOS Journaal

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...