TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Bonje met de Buren, Het beste idee van Nederland en Waarom wachten? zijn een aantal programma's die Jochem van Gelder op dit moment voor SBS6 maakt. Toch zou de presentator het liefst ook nog een familieshow maken. Hij zou het wel weer aandurven om een nieuwe versie van Praatjesmakers te maken.

Het programma Praatjesmakers zou dan volgens Jochem wel aangepast moeten worden naar de huidige tijd en naar de kijkers van SBS6. De presentator denkt dat het goed zou kunnen werken. Het programma Praatjesmakers was van 2000 tot 2010 te zien op de Nederlandse televisie. Hierin ging Jochem in gesprek met kinderen over onderwerpen van elke dag. Met Alles Kids probeerde hij het succes te evenaren maar dit is niet gelukt. Hij mist het en zou zoiets graag weer terug willen.

Op 7 oktober start de nieuwe show van Jochem getiteld Waarom wachten? Hierin kunnen vrienden, collega's en familieleden elkaar bedanken. In de show zeggen mensen herkenbare en hele eerlijke en pure dingen tegen elkaar. Het hoeft niet allemaal heel zwaar te zijn, ook voor kleine dingen kan je een bedankje uitspreken. Het is geen hulptelevisie. Mensen krijgen steun in de dingen die ze gewoon al graag doen. SBS6 helpt hen om het bedankje op een bijzondere plaats en op een speciale manier te kunnen geven.


Vorige artikel
Angels in december op Net5
Volgende artikel
Verrassende kandidaten voor de Grote Bij..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...