TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Bekende en onbekende gezichten zullen weer gevolgd gaan worden in de documentaire 'Rondkomen in de Schilderswijk. In deze documentaireserie worden een aantal gezinnen uit het Fakonahofplein in de bekende Haagse Schilderswijk gevolgd tijdens hun dagelijks leven. Vanaf woensdag 14 oktober start het nieuwe seizoen van de serie.

De Haagse Schilderswijk staat bekend als achterstandswijk waar veel criminaliteit is. Het is ook een gezellige volksbuurt met een groot gemeenschapsgevoel. De laatste maanden is er echter veel onrust en is de verbondenheid ver te zoeken. Het buurthuisje is door omstandigheden gesloten en Dirk en Mies verliezen de controle over het plein. De politie en jongeren lijken een conflict te hebben, maar het botert ook niet tussen de ouderen en jongeren in de buurt.

Na het overlijden van Mitch Henriquez is heel Den Haag in rep en roer. Na de stille tocht lijkt de rust even teruggekeerd, maar niets is minder waar. Er ontstaat een onderlinge strijd om de macht op het plein en in het buurthuisje. Het belooft weer een spannend seizoen te worden van de documentaireserie.

'Rondkomen in de Schilderswijk' was voorheen te zien bij RTL5. Vanaf woensdag 14 oktober is de serie bij RTL4 te zien om 20.30 uur.


Vorige artikel
Van Lama's naar Alpacas
Volgende artikel
Angels in december op Net5

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...