TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Van 2004 tot 2008 was het populaire improvisatieprogramma De Lama's te zien bij BNN. Patrick Lodiers was de presentator en onder zijn toeziend oog improviseerden Sara Kroos, Ruben Nicolai, Arie Koomen, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer er lustig op los. De comedians verwierven hiermee landelijke bekendheid en populariteit. BNN heeft nu bekendgemaakt met een opvolger van het programma te komen.

Het nieuwe improvisatieprogramma krijgt de naam Alpacas en wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand. In de opvolger van De Lama's gaan zes onbekende comedians improviseren met suggesties vanuit het publiek. De zes 'alpaca's' zijn in het afgelopen jaar klaargestoomd om aan de slag te gaan. De eerste try-outs zijn inmiddels geweest en het is enorm snel en grappig. Presentatrice Sophie Hilbrand vindt het te gek dat BNN wederom een platform voor nieuwe komedietalent gaat zijn.

Het nieuwe improvisatieprogramma zal in november te zien gaan zijn. De opnames vinden plaats op 20 en 22 oktober in het Posttheater in Arnhem. Vanaf maandag 2 november is de show elke week om 21.30 uur te zien op NPO3.


Vorige artikel
Nog lang geen genoeg van SynDroom
Volgende artikel
Bekend en onbekend in de Schilderswijk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...