TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In SynDroom worden dromen en wensen van mensen met autistische stoornissen, het syndroom van Down en andere aanverwante stoornissen waargemaakt. Het programma is goed op weg om voor de tweede keer genomineerd te worden voor de Gouden Televizier-Ring. Presentator Johnny de Mol denkt er voorlopig dan ook nog niet aan om te stoppen met het populaire programma.

Johnny maakt zelf ook nog kans op de Televizier-Ster. Hij vindt het te gek om kans te maken op deze waardering voor zijn programma. Maar eigenlijk haalt hij al genoeg waardering uit het maken van SynDroom. Er zijn geen prijzen en kijkcijfers die daar tegenop kunnen. Hij vindt het het leukst als hij complimenten krijgt van ouders van kinderen van het syndroom van Down.

Dit jaar wordt ook SynDroom in Concert georganiseerd. Hierin vervult Johnny in één keer de wensen en dromen van heel veel mensen. Verschillende Nederlandse artiesten zullen hieraan meewerken. Het evenement vindt plaats in Studio 21. Johnny hoopt dat dit evenement nog verder gaat groeien en elk jaar terug gaat komen.

Het televisieprogramma SynDroom is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4.


Vorige artikel
Een tweede kans voor de relatie
Volgende artikel
Van Lama's naar Alpacas

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...