TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De makers van het populaire programma Obese komen met een nieuwe programma. In De Grote Herkansing moet gewichtsverlies de koppels helpen om hun relatie te redden. Deze koppels eten alleen nog maar samen en hebben nog weinig intimiteit en liefde in hun relatie. Kan De Grote Herkansing de koppels helpen hun relatie te redden?

In het programma worden de stellen vijf maanden gescheiden en gaan ze afzonderlijk van elkaar hard aan de slag om af te vallen. Ze hebben hierbij geen contact met elkaar. Ze hebben als achtergrond elk hun eigen heftige verhaal en zijn vaak samen in een isolement beland. De Grote Herkansing is hun laatste strohalm voor een beter leven. Ze gooien het roer volledig om. Het is hierbij nodig dat ze elk hun eigen traject ingaan zodat ze hun vaste patronen gaan doorbreken.

De presentatrice van het nieuwe programma is Kim-Lian van der Meij. Zij gaat op bezoek bij de koppels en hoort hun heftige verhalen aan. De stellen gaan hierna aan de slag met een voedingsdeskundige, personal trainer en psycholoog. Samen werken ze toe naar het gewilde eindresultaat. Na vijf maanden zien de stellen elkaar weer voor het eerst. Zes weken later gaat Kim-Lian bij hen op bezoek. Ze krijgt dan antwoord op de vraag of het verliezen van het gewicht ervoor heeft gezorgd dat de relatie ook nieuw leven ingeblazen is.

De Grote Herkansing wordt uitgezonden door SBS6. Het nieuwe programma is vanaf woensdag 7 oktober elke week te zien om 20.30 uur.


Vorige artikel
Wardo de Verwonderaar terug bij RTL Tele..
Volgende artikel
Nog lang geen genoeg van SynDroom

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...