TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wardo de Verwonderaar komt terug bij RTL Telekids met zijn Wonder School. Wardo leert kinderen hoe zij mensen kunnen laten verwonderen. In deze vermakelijke en educatieve televisieserie maken kinderen op speelse wijze kennis met trucs en goochelen. Wardo de Verwonderaar wordt gespeeld door Nick Nielsen. Vanaf 5 oktober komt hij terug bij RTL Telekids met het tweede seizoen.

Wardo de Verwonderaar maakt wonderen werkelijkheid met zijn grote en kleine wonderen. Alledaagse voorwerpen worden bij hem bijzonder en hij leert zijn kijkers hoe zij thuis ook anderen kunnen verwonderen. Hij gebruikt hiervoor voorwerpen die bijna iedereen wel in huis heeft. Hierdoor kan de kijker direct zelf aan de slag en iedereen laten geloven dat wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Nick Nielsen is illusionist en goochelaar. Hij is Nederlands kampioen goochelen geweest en ging in 2003 ook aan de slag als presentator en later als producent. Goochelen en magie bleven altijd zijn passie en daarom is hij begonnen met Wonder School. Het eerste seizoen werd goed bekeken en daarom komen er nu gloednieuwe afleveringen. Vanaf maandag 5 oktober is hij elke schooldag om 15.30 uur weer te zien bij RTL Telekids.


Vorige artikel
Avond vol drama bij SBS6
Volgende artikel
Een tweede kans voor de relatie

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...