TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Televisiezender SBS6 komt vanaf maandag 5 oktober met een avond vol drama. De zender gaat de twee dramaseries Bureau Raampoort en Dokter Tinus namelijk achter elkaar uitzenden. En dat is uniek voor de zender die inmiddels al 20 jaar bestaat.

De zender heeft nog nooit eerder twee dramaseries achter elkaar uitgezonden. Maar door de komst van de voetbalwedstrijden van de Champions League moest er wat geschoven worden in de programmering. Programma's die anders op dinsdag of woensdag uitgezonden worden, zouden regelmatig plaats moeten maken voor het voetbal. SBS6 heeft daarom de keuze gemaakt om de kijkers op maandagavond een avond vol drama te geven.

SBS6 heeft veel energie en tijd in hun programmering gestoken. De zender presteert steeds beter. Zo startte het nieuwe programma Thuis op zondag goed en had de meest recente aflevering van de zoektocht naar de nieuwe K3 het hoogste marktaandeel en de hoogste kijkdichtheid tot nu toe.

Op maandag 28 september zal een dubbele aflevering van het populaire Dokter Tinus te zien zijn. Een week later zal de dramaserie Bureau Raampoort van start gaan. In deze nieuwe serie spelen Tim Haars en Thomas Acda de hoofdrollen. SBS6 heeft een goed gevoel bij deze nieuwe maandagavond vol drama.


Vorige artikel
Uitspraak op SBS6
Volgende artikel
Wardo de Verwonderaar terug bij RTL Tele..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...