TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Al een kwart eeuw kunnen we genieten van al het lief en leed in Meerdijk. Nederlands populairste soap Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat namelijk 25 jaar! Dit is een bijzondere mijlpaal die natuurlijk uitgebreid gevierd moet worden. Om die reden zendt RTL4 op 1 oktober een dubbellange aflevering uit.

In de dubbellange aflevering komen de verschillende verhaallijnen tot een tragisch hoogtepunt. De extra lange uitzending loopt niet voor iedereen even goed af. Voor wie verandert het leven voorgoed? Wie komt er niet heelhuids van af? En wie legt er het loodje? Dat gaan we allemaal zien op donderdag 1 oktober.

De aflevering speelt zich af in Ierland. Wiet is hierheen gereisd met haar geliefde Zeger. Zeger laat in Ierland zijn ware gezicht zien en Wiet komt in een levensgevaarlijke situatie terecht. Laura ziet uitgeput haar leven aan zich voorbij flitsen en hierdoor raken Janine, Jef en Linda in shock. Ondertussen lijkt Anna van de aardbodem verdwenen en laat Thijs zich van zijn meest harteloze kant zien. De kliffen en rotsformaties vormen een schitterend decor voor deze dramatische dubbele aflevering.

Aansluitend op de dubbellange aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden zendt RTL de documentair Antonie Kamerling uit. Kijk daarom op donderdag 1 oktober vanaf 20.00 uur de hele avond naar RTL4.


Vorige artikel
Van der Vorst ziet weer sterren
Volgende artikel
Uitspraak op SBS6

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...