TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Op woensdag 30 september start Peter van der Vorst met een nieuw seizoen van zijn programma Van der Vorst ziet Sterren. In het nieuwe seizoen gaat de presentator onder meer op bezoek bij Halina Reijn, Jan Kooijman, Johnny de Mol, Claudia de Breij, Johan Derksen, Floortje Dessing, Jesse Klaver en Ferry Doedens. Peter neemt een kijkje in de woningen van de sterren en verrast hen met videoboodschappen, oude bekenden en onverwachte gebeurtenissen. Het belooft weer een prachtig seizoen te worden.

In de eerste aflevering is Ferry Doedens te gast. Hij vertelt voor het eerst op de Nederlandse televisie zijn verhaal over de afgelopen turbulente periode in zijn leven. De voormalig GTST-ster praat open en eerlijk over zijn drugsverslaving en daardoor ontstane ontslag bij de populaire soapserie. Hij vertelt hoe de problemen zijn ontstaan en hoe hij van vrienden en familie nog één laatste kans kreeg. Door naar een afkickkliniek in het buitenland te gaan, pakte hij deze laatste kans met beide handen aan. Hij is zichzelf flink tegengekomen en heeft veel aan zichzelf gewerkt. En dat zal hij in de toekomst ook blijven moeten doen.

Naast Ferry Doedens gaat Peter van der Vorst in de eerste aflevering ook op bezoek bij Bas en Aad van Toor voor het officiële afscheidsinterview met Bassie en Adriaan. Het populaire duo neemt begin oktober afscheid als duo van het Nederlandse publiek. Peter bespreekt met hen de hoogte- en dieptepunten. Van der Vorst ziet Sterren is vanaf 30 september elke week om 20.30 uur bij RTL4 te zien.


Vorige artikel
Wie wint die felbegeerde Televizier-Ring?
Volgende artikel
Al 25 jaar lief en leed in Meerdijk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...