TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wie wint op 15 oktober de felbegeerde Televizier-Ring? Dat is de vraag die heel televisieland moment in zijn greep houdt. Het stemmen is in volle gang en iedereen hoopt bij de uiteindelijke genomineerden terecht te komen. Maar wie gaat het worden? Televizier maakte deze week een aantal tussenstanden bekend.

RTL Boulevard maakte woensdagavond bekend welke tien programma's op dit moment de meeste kans maken om op de lijst met genomineerden voor de Televizier-Ring te komen. Dit zijn Expeditie Robinson, De Slimste Mens, Smeris, SynDroom, Over Mijn Lijk, Divorce, RTL Late Night, Streetlab, Heel Holland Bakt en Floortje naar het einde van de wereld. Daarnaast werd bekend dat Luuk Ikink, Dionne Stax, Jan Versteegh, Arjen Lubach en Niels van der Laan genomineerd zijn voor de Aanstormend Talent Award.

De Gouden Stuiver is de prijs voor het beste jeugdprogramma. Hiervoor zijn Puberruil, BZT-Show, Dokter Corrie, Bommetje!, Kinderen voor Kinderen, Brugklas en Pauls Puberkookshow voorlopig genomineerd. Ook zijn er nog acht vrouwen die kans maken op de Zilveren Televizier-Ster. Dit zijn Linda de Mol, Martine Bijl, Wendy van Dijk, Sophie Hilbrand, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Chantal Janzen en Eva Jinek. Wendy van Dijk en Linda de Mol hebben de prijs voor beste vrouwelijke televisiester al eens eerder in ontvangst mogen nemen.

Op de televisieprogramma's die in de race zijn kan nog tot maandag 28 september gestemd worden. Op donderdag 15 oktober wordt bekend wie de felbegeerde televisieprijzen in ontvangst mag gaan nemen.


Vorige artikel
The Voice of Holland gaat bijna van start
Volgende artikel
Van der Vorst ziet weer sterren

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...