TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland staat op het punt van beginnen. De audities zijn inmiddels in volle gang. Op vrijdag 25 september start het nieuwe seizoen van de populaire talentenjacht. En het seizoen belooft weer interessant te worden.

Zo is deze week bekend geworden dat presentatrice Mylène de La Haye graag zangeres wil worden en daarom deelneemt aan de audities van The Voice of Holland. Tijdens de audities zong zij Nothing Evert Hurt Like You. Mylène durfde eerder nooit mee te doen maar werd aangemoedigd door haar grote liefde Fedde. Of de 56-jarige presentatrice door is naar de volgende ronde zien we in de eerste aflevering.

Het nieuwe seizoen kent ook twee nieuwe coaches, Miss Montreal en Anouk nemen plaats in de bekende rode draaistoelen. Vooral Anouk moest erg wennen aan het programma. De zangeres vond de eerste dag erg spannend en het ging dan ook niet allemaal meteen goed. Ze had het lastig met het beoordelen van de deelnemers. Ze is erg onder de indruk van haar medecoaches die in de stoelen zitten alsof het niets is.

Anouk en MissMontreal vervangen Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis die het programma niet meer in konden passen in hun werkschema. De fans kunnen gaan aftellen, op vrijdag 25 september start het nieuwe seizoen van The Voice of Holland of RTL4.


Vorige artikel
De 2 Kleine Kleutertjes komen terug
Volgende artikel
Wie wint die felbegeerde Televizier-Ring?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...