TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


RTL komt met een nieuwe variant op het populaire Sterrenslag. Vorige week sprak Gerard Joling al in RTL Boulevard over de plannen. Hij zou hier samen met Gordon een belangrijke rol in spelen. Maar door Gordons recente ongeluk kan dit helaas niet meer. Aan het einde van de week maakte RTL bekend hoe het nieuwe programma Zeesterren er uit zal komen te zien.

In het nieuwe televisieprogramma Zeesterren gaan twee teams van bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Jamai Loman en Gerard Joling zijn de teamcaptains. Zij bepalen de te volgen tactiek en moedigen hun team aan. De bekende Nederlanders die meedoen zijn Rintje Ritsma, Toprak Yalciner, Josje Huisman, Everon Jackson Hooi, Danny de Munk, Goedele Liekens, Anouk Smulders, Dirk Zeelenberg, Barbara Barend en Victor Reinier.

Beau van Erven Dorens is de presentator van het programma en mag alles in goede banen zien te leiden. Het programma wordt opgenomen in het zonnige Turkije. Bij aankomst worden de BN'ers in twee teams opgedeeld. De deelnemers gaan druk aan de slag met de verschillende spellen en opdrachten. Zo gaan zij onder meer jetskiën en flyboarden en spelen boot-battles. Scheidsrechters bij de spellen zijn Mari van de Ven en Maik de Boer.

Zeesterren zal in 2016 op RTL4 te zien zijn en is verdeeld over vier afleveringen.


Vorige artikel
Shownieuws ook in het weekend
Volgende artikel
De 2 Kleine Kleutertjes komen terug

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...