TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Jong, origineel, fris en optimistisch. Dat is NPO Zapp. Een complete generatie aan kinderen groeit op met het televisiekanaal NPO Zapp. Gelukkig wordt Zapp zelf niet volwassen of te oud. En dat terwijl Zapp zelf inmiddels al vijftien kaarsjes uit mag blazen. Deze maand bestaat het kanaal alweer vijftien jaar.

NPO Zapp past bij de belevingswereld van kinderen. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het mediagedrag zorgde ervoor dat er ook veel aanpassingen in de programma's en online activiteiten doorgevoerd moesten worden. Maar dat is gelukt en de kijker volgt de ontwikkelingen op de voet. Onder kinderen is de Zapppelin-app mateloos populair en misschien wel de populairste kinderapp van dit moment. Hiermee volgt Zapp de ontwikkelingen op mediagebied op de voet en sluit zo goed mogelijk aan op de belevingswereld van kinderen.

Zapp is het grootste televisiekanaal voor de jongste generatie. Kinderen van slechts een paar jaar oud leren en spelen al met Zappelin. Als ze ouder worden volgen programma's zoals Het Jeugdjournaal, Checkpoint en Het Klokhuis, gevolgd door De Brugklas en SpangaS op het moment dat ze naar de middelbare school gaan. Er is voor alle kinderen een passend programma. En dit blijkt ook uit de prijzen die het kanaal in de wacht sleept. Zo heeft NPO Zapp al zeven jaar op de rij de Gouden Stuiver in ontvangst mogen nemen voor het beste kinderprogramma.

Het televisiekanaal is er nog lang niet klaar mee en heeft nog leuke plannen voor de toekomst staan. Eerst wordt het thema pesten vanaf 21 september onder de aandacht gebracht in De Week Tegen Pesten. Waarom wordt er gepest en wat kunnen we er met z'n allen aan doen om het pesten te stoppen? Het nieuwe televisieseizoen belooft ook voor Zapp weer eigenwijs, fris en spannend te worden.


Vorige artikel
Nieuwe komedieserie Rundfunk
Volgende artikel
Shownieuws ook in het weekend

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...