TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In 2016 komt er een nieuwe komedieserie op de Nederlandse televisie. De serie Rundfunk is geschreven en bedacht door Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde. Deze twee jonge schoolvrienden hebben zelf al in meerdere bekende series en films gespeeld.

Yannick kennen we van de bekroonde films In Oranje en Aanmodderfacker. Ook speelt hij binnenkort in de serie Overspel. Tom speelde in Van God los en de serie en film Snuf de Hond. De serie Rundfunk is door hen bedacht en uitgewerkt. De serie had een pilot van vijf afleveringen in 3LAB en een volledig seizoen zal nu in 2016 op de Nederlandse televisie te zien zijn. 3LAB geeft jonge televisiemakers de kans om een nieuw project te ontwikkelen. Een deel hiervan wordt uitgewerkt en als volwaardig programma uitgezonden.

Rundfunk gaat over de beste schoolvrienden Tim en Erik. Zij zitten op een totaal gestoorde middelbare school. De medewerkers van de school houden zich meer met andere zaken bezig dan met lesgeven. Door de makers wordt de serie omschreven als bizar, lomp, snoeihard en absurdisch. De hoofdrollen in de serie zullen gespeeld gaan worden door onder meer Lineke Rijxman, Pierre Bokma, Marieke Heebink en Kees Hulst. Wanneer de serie precies op de Nederlandse televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend.


Vorige artikel
Uitgesproken nieuw seizoen voor Derksen ..
Volgende artikel
Al 15 jaar NPO Zapp

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...