TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Johan Derksen start binnenkort met een nieuw seizoen van Derksen & ... De voetbalanalist zoekt de gasten in zijn programma op in hun vertrouwde eigen omgeving. Hierbij kan hij hen in een ontspannen setting de hemd van het lijf vragen. Johan heeft hierbij geen last van bescheidenheid.

Elke aflevering staat één gast centraal. In een uur tijd bespreekt Johan met zijn gast de zakelijke, sportieve en persoonlijke dieptepunten en hoogtepunten. De serie bestaat uit zeven afleveringen. Van de eerste vier afleveringen zijn de gasten al bekend. Later worden de andere drie gasten ook bekendgemaakt.

Het seizoen begint met Kees Jansma, een goede bekende van Johan Derksen. Kees is dan ook niet bang om Johan op dingen aan te spreken. De week erna gaat Johan op bezoek bij Wim Kieft, een gesprek vol hilarische quotes en dingen over zijn verslaving die nog niemand weet. Huub Stevens is de gast in de derde aflevering en laat daar twee gezichten zien. In aflevering vier is Raymon Verheijen aan de beurt. De trainingsspecialist en inspanningsfysioloog staat bekend om zijn provocerende uitspraken.

Het belooft een spraakmakend seizoen te worden. Derksen & … is vanaf maandag 14 september elke week om 22.00 uur te zien bij RTL7.


Vorige artikel
Goedemorgen Nederland maakt comeback
Volgende artikel
Nieuwe komedieserie Rundfunk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...