TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Goedemorgen Nederland komt na een pauze van vijf jaar terug op de Nederlandse televisie. Dit maakte omroep WNL bekend. De omroep gaat het programma nieuw leven inblazen en heeft hiervoor de rechten voor het gebruik van de programmatitel gekocht van KRO-NCRV.

Volgens hoofdredacteur Bert Huisjes is de naam een sterke titel voor een dagelijks ochtendprogramma. Ook in het buitenland zijn er veel succesvolle afgeleiden te vinden. WNL is dan ook ontzettend blij met deze kans. De titel en het programma passen goed bij het humeur van de omroep.

Van 2002 tot 2010 was Goedemorgen Nederland op de Nederlandse televisie te zien. Het programma werd toen geproduceerd door NCRV, AVRO en KRO. Later werd het programma door alleen de KRO gemaakt. Ook is de titel jarenlang de titel van een radioprogramma geweest. Door de titel van KRO-NCRV over te kopen, blaast omroep WNL de pakkende titel weer nieuw leven in.

Bij veel kijkers leeft de naam van het programma na al die jaren nog steeds. Het programma pakt een frisse start en krijgt een nieuwe vormgeving en nieuwe muziek. Samen met Leonie ter Braak, Roos Moggré en Maaike Timmerman kunt u de dag binnenkort dan ook weer goed beginnen.


Vorige artikel
Ontvoerde kinderen weer herenigd met hun..
Volgende artikel
Uitgesproken nieuw seizoen voor Derksen ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...