TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


John van den Heuvel komt met een nieuw seizoen van zijn programma Ontvoerd. Hierin probeert de misdaadverslaggever kinderen die ontvoerd zijn weer met hun ouders te herenigen. Dit gaat helaas niet altijd zonder problemen. Maar John en de rest van zijn team doen er alles aan om de zaak tot een succesvol einde te brengen.

Zaken beginnen meestal met maanden van voorbereiding. Er volgen vele problemen zoals tegenwerking van autoriteiten, het niet kunnen vinden van de juiste aanknopingspunten of problemen door bureaucratie. Soms lijkt alles wel tegen te zitten, maar slechts een kleine opening kan al tot het uiteindelijke succes leiden.

Dit is inmiddels al het derde seizoen van Ontvoerd. In zes compleet nieuwe afleveringen herenigt John kinderen met hun Nederlandse ouders. Dit seizoen gaat John onder andere naar Mexico, Australië en Turkije. Hierbij staat de veiligheid van het kind natuurlijk altijd op één. En gevaren liggen helaas altijd op de loer. Zo wordt John in Mexico zelf opgepakt op verdenking van ontvoering en is in Turkije de politie nodig bij een confrontatie met de vader van een ontvoerd kind.

Het belooft weer een spannend en meeslepend nieuw seizoen te worden. Ontvoerd is vanaf komende zondag 6 september wekelijks om 20.00 uur bij RTL4 te zien.


Vorige artikel
De vetste video's en leukste opdrachten
Volgende artikel
Goedemorgen Nederland maakt comeback

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...