TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vanaf maandag 7 september kan je de avond goed beginnen bij RTL5. Elke dag gaan zij in het nieuwe programma 'De vijftien vetste video's van vandaag' de meest grappige, bizarre en emotionele actuele filmpjes uitzenden. Daarna volgt een ander nieuw programma getiteld 'Wie is de Sjaak' waarin uiteenlopende opdrachten moeten worden uitgevoerd waarmee geld verdiend kan worden.

De avond begint om 18.30 uur met de top vijftien van de meest spraakmakende video's van die dag. Via social media verspreiden filmpjes zich razendsnel. Waar vandaag over gesproken wordt, is vaak morgen alweer vergeten. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis Weening en Nicolette Kluijver en de kijker speelt zelf ook een rol. Via een speciaal nummer kunnen met WhatsApp filmpjes ingestuurd worden die, als ze geselecteerd worden, in de uitzending van die avond exclusief te zien zijn.

Om 19.00 uur volgt 'Wie is de Sjaak' met Tess Milne, Rick Brandsteder, JayJay Boske en Veronica van Hoogdalem. Zij reizen door heel Nederland op zoek naar mensen die €250,- willen verdienen door uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Als het één van de presentators niet lukt om een kandidaat te vinden die de opdracht wil uitvoeren, moet de presentator deze zelf uitvoeren.

Met de nieuwe vooravond van RTL5 staat humor centraal. Gekke opdrachten en bizarre video's zorgen ervoor dat je de avond met een goed gevoel begint. Vanaf aanstaande maandag dus twee nieuwe programma's op RTL5.


Vorige artikel
Ben jij extreem jaloers?
Volgende artikel
Ontvoerde kinderen weer herenigd met hun..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...